Zelf online een afspraak inplannen?

Onze behandelingen

Het juiste kapsel en de juiste haarkleur kunnen ervoor zorgen dat jouw mooiste eigenschappen nog meer in het oog springen. Om dit te kunnen bereiken, kun je in onze salon terecht voor allerlei soorten behandelingen. Of je nou lang en dik haar hebt, fijn haar of krullen. Wij hebben de juiste kennis en producten om het kapsel te creëren wat perfect bij jou past.

Behandeling op maat

Om voor jou het perfecte kapsel te creëren gebruiken wij de haar producten van Redken. Voor man en vrouw is voor ieder haartype een geschikt product ontwikkeld. Op deze manier is er altijd een behandeling die bij jou past. Wij luisteren uiteraard aandachtig naar jouw wensen en gebruiken onze expertise om te zorgen dat jij met een prachtig eindresultaat onze salon uitloopt. En dit alles uiteraard op een betaalbare, maar kwalitatief hoogstaande wijze.

Verschillende behandelingen

Ieder haartype heeft zijn eigen behoeften en dus een eigen behandeling nodig. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende behandelingen voor lang haar en voor krullend haar. Naast het ‘gewoon’ kleuren van het haar, kan er ook gekozen worden voor Color Dipping of voor het zetten van Highlights. Daarnaast volgen wij de trends en technieken op het gebied van kapsels voor de man op de voet. En zit jouw trouwdag eraan te komen? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste bruidskapsels!

Contact informatie

Paruccies Hairstyling
Grote Kromme Elleboog 5
9712 BJ Groningen
T. 050-2300313

Geef ons een + 1

 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 21:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:00 - 14:00
ZondagGesloten

Pin It on Pinterest

Share This