Zelf online een afspraak inplannen?

Het team

Maak kennis met het team van Paruccies Hairstyling.

Bij Paruccies Hairstyling kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan behandelingen en haar-styling. In onze salon zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Je kunt een afspraak maken bij één van onze kapsters.

Sinds 2009 is onze salon gevestigd in het sfeervolle pand aan de Grote Kromme Elleboog in hartje Groningen. Slechts een minuut lopen vanaf de Vismarkt, en maar een kleine tien minuten lopen vanaf het Centraal Station. Door de centrale ligging van de salon is een dagje shoppen goed te combineren met een afspraak in onze salon. Ook is het mogelijk om samen met je moeder, vriend of vriendin samen een afspraak in te plannen. Jullie kunnen dan tegelijk geholpen worden door onze stylistes, zodat jullie niet op elkaar hoeven te wachten.

Kim

Ik ben Kim 30 jaar en al een aantal jaren werkzaam als zzp’r bij Paruccies. Naast alle kappers behandelingen vind ik het ondernemen ook heel erg leuk en interessant, daarom is zzp’r voor mij een unieke uitkomst.
Ik hou van mooi lang haar wat glanst en goed verzorgd is & dat is ook waar we voor staan bij Paruccies.

Favoriete product

Olaplex

Tip van de stylist

Ook met lang haar moet je je haar elke 2/3 maanden knippen. Kom ook eens langs in de salon en vraag naar onze Olaplex behandelingen.

Hester

Mooi verzorgd haar geeft een prachtige uitstraling en kan meehelpen om net dat stapje extra te kunnen of durven zetten. En dat is waarom ik zoveel plezier beleef aan dit vak: mooie resultaten bereiken voor mensen met aandacht voor hun haar. Of het nu gaat om balayage, highlights of het helemaal kleuren van lang en kort haar of het knippen zelf – ik word daar vrolijk van. En dat in het superteam van Paruccies!

Bij Paruccies werken we met Olaplex! Olaplex is mijn favoriet omdat het geschikt is voor alle haartypes en het maakt jouw haar zo gezond mogelijk.

Janinka

Hallo, mijn naam is Janinka.

Ik heb een rustige en positieve persoonlijkheid.     Van de natuur & zee kom ik tot rust en vind ik inspiratie.

Ik kan goed luisteren naar jouw wensen en daar een passend advies bij geven zodat ik het mooiste in jou naar boven haal.

Ik sta voor puurheid en natuurlijk haar.

Vooral krullen zijn bij mij in goede handen !!

Mijn favoriete product is olaplex het zorgt er voor dat de zwafelbruggen in je haar weer hersteld worden, daardoor word je haar sterker en krijgt het meer veerkracht. En hoe meer veerkracht hoe meer krul

Be yourself, you look Beautiful like that.

Contact informatie

Paruccies Hairstyling
Grote Kromme Elleboog 5
9712 BJ Groningen
T. 050-2300313

Geef ons een + 1

 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 21:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:00 - 14:00
ZondagGesloten

Pin It on Pinterest

Share This