Zelf online een afspraak inplannen?

Lang haar knippen en stylen

Om lang haar mooi te houden, raden wij aan naast het gebruiken van een shampoo en conditioner ook één keer per week een masker te gebruiken. De producten die gebruikt worden dienen natuurlijk zorgvuldig afgestemd te worden op jouw haartype. Daarnaast is het raadzaam om regelmatig een serum te gebruiken, om het haar glad en soepel te houden. Redken Argan Oil is een erg goede variant hiervan. Het haar kan dan aan de lucht gedroogd worden. Mocht je toch een föhn gebruiken om het haar te drogen gebruik dan een hittebeschermer van Redken, zoals Satincare of Fabricate.

Producten voor lang haar

Mooi lang en gezond haar begint dus bij het gebruiken van de juiste verzorgingsproducten en het knippen van de juiste coupe. Wij geven graag advies over het gebruiken van de juiste producten. Deze producten zijn uiteraard op voorraad in de salon, zodat je direct de producten die het beste bij de behoeften van jouw haar aansluiten mee naar huis kunt nemen. Ook tijdens de behandeling gebruiken wij deze producten, zodat je direct kunt ervaren welk effect het betreffende product op jouw haar heeft.

Kleurbehandelingen voor lang haar

Voor lang haar zijn tal van verschillende behandelingen mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen en haartype stemmen wij de juiste behandeling af. Zo kan gekozen worden voor ‘Ombre’ ook wel bekend als ‘Color Dipping’. Deze techniek heeft het effect dat er een zachte overgang is van donker naar blonder haar in de lengte. Deze overgang is heel subtiel, zodat het effect heel natuurlijk is. Wij geven in de salon advies welke kleuren geschikt zijn voor jou, afhankelijk van je huidtype en je natuurlijke haarkleur. Voor het kleuren werken wij met de vernieuwde kleuren van Redken, die geen ammonia bevatten. Het zijn kleuringen op oliebasis, waardoor deze extra zacht zijn voor het haar.

Contact informatie

Paruccies Hairstyling
Grote Kromme Elleboog 5
9712 BJ Groningen
T. 050-2300313

Geef ons een + 1

 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 21:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:00 - 14:00
ZondagGesloten

Pin It on Pinterest

Share This