Skintone

Wie ben ik?

Mijn naam is Joanie Jonas, 25 jaar oud en en sinds twee jaar wonend en werkend in de stad Groningen. Na mijn opleiding ben ik parttime werkzaam geweest als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Dankzij deze leerzame periode weet ik dat mijn passie in dit vakgebied ligt en heb ik de sprong durven wagen om mijn eigen salon te openen in hartje Groningen. Niet alleen een prachtige locatie, maar mijn salon bevindt zich ook nog eens in mijn favoriete kapsalon Paruccies. Gezamenlijk met het zeer gedreven en ondernemende team van Paruccies heb ik op 1 december 2017 vol trots mijn eigen schoonheidssalon geopend!

Waarom?

Van jongs af aan ben ik  al bezig geweest met uiterlijke verzorging. Dit begon met een overdreven interesse in crèmes en maskertjes van De Tuinen. Als kind mocht ik iedere week een andere uitzoeken, dit was het hoogtepunt van de week. Op latere leeftijd hielp ik mijn vriendinnen en deze interesse is uitgegroeid tot mijn beroep. Ik draag graag bij aan de zelfverzekerdheid en trots die mensen ervaren wanneer ze zich goed voelen over hun uiterlijk. Verder komen mensen bij mij voor rust en ontspanning en kijken vaak al tijden uit naar een behandeling. Om op dat moment de vertrouwenspersoon te zijn waar mensen naartoe gaan vind ik een grote eer en geeft mij veel voldoening

Doel?

Mijn doel is om altijd gedreven te zijn om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen. In dit vak ben je nooit uitgeleerd. Ik ben dan ook zeer gedreven om te leren van iedere ervaring met het hoogste doel: De klant met een glimlach de deur uit zien gaan.

Pin It on Pinterest

Share This