Dit is Iris!

Iris is het zonnetje in de salon! Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Ze is altijd vrolijk, in voor een geintje en een keiharde werker.

In de salon is Iris verantwoordelijk voor de inkoop van alle verkoopproducten en haarverf, en tevens het brein achter veel van onze blogjes die gaan komen.

In haar vrije tijd (wat ze niet veel heeft) helpt ze graag haar moeder met de webshop die sinds kort online is : https://www.hummies.nl.

 

Wat willen we nog meer weten van Iris?

 

Lievelingseten : Uhm… doe maar pasta

Lucky number : 9

Zon of sneeuw : 50/50

Geluk is? Ja.. Happy zijn! 🙂

Waar word je happy van?  Als ik met mijn lieve familie en vrienden samen ben op een zomerse avond met wijn en een kampvuurtje!

Lievelingskleur : Paars

Links of rechts : Rechts

Favoriete spot in Groningen : Soestdijk & Mr Mofongo.

Liefste collega : Hahahaha die is gemeen, allemaal lieverds!

Lang haar of kort haar : Lang, maar sommige mensen kunnen kort heel goed hebben 🙂

Blond of donker : Blondes have more fun..

Lievelings product : Oehh dat zijn er meer, zelf vind ik de Extreme lijn van Redken heel erg fijn de lijn zorgt ervoor dat er weer meer proteine in je haar komt waardoor je haar weer sterk is en minder snel afbreek. Ook ben ik groot fan van Olaplex! Olaplex gebruik ik bijna bij al mijn kleuringen in de salon, als professioneel hairstylist vind ik dat ik verplicht ben het haar zo gezond mogelijk te houden en dus Olaplex te gebruiken/adviseren als dat nodig is.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This